Foto boven: Museum of Humanity, Ruben Timman | nowords

ZAKELIJKE EVENTS OP MAAT 

Al ruim 25 jaar organiseer ik met veel plezier exclusieve, interactieve belevingen en zakelijke events op maat. Begin 2019 besloot ik mijn eigen bedrijf Experience Local te starten. Sindsdien ondersteun ik bedrijven en organisaties – als freelance of interim event manager of floormanager – bij de organisatie van events.

Ik organiseer events bij voorkeur op unieke (erfgoed)locaties in Nederland. Locaties met een bijzonder verhaal dragen voor de bezoeker bij aan een unieke ervaring. Events kunnen zowel live of hybride tot een maximum van 250 personen zijn, zoals:

Bedrijfsfeest, -jubilea | Bedrijfs-, afdelings-,  en teamuitjes | Congressen, (jaar)vergaderingen, seminars en workshops | Inspiratie- en brainstormsessies | Teambuilding events

MISSIE

Met events op maat wil ik mensen inspireren, motiveren en verbinden in en aan de organisatie.
Afhankelijk van het doel van het event wil ik deelnemers stimuleren om:
– kennis en ervaringen uit te wisselen,
– te netwerken, samen te werken en te co-creëren,
– iets bijzonders te gaan ervaren,
– en/of bij te dragen aan verandering.
Ik wil ervoor zorgen dat elk event een onvergetelijke beleving is, die mensen raakt en in beweging brengt. Een ervaring waar nog lang over nagepraat wordt. Dus: interactieve events met impact!

WERKWIJZE

Om ervoor te zorgen dat de beleving of het event aansluit bij je wensen, investeer ik graag tijd in een uitgebreide intake. Dit om vooraf helder te krijgen waarom, met welk doel en voor welke doelgroep(en) het event wordt georganiseerd. En uiteraard wat voor jou het gewenste resultaat is.

Op basis van de intake werk ik een concreet conceptvoorstel en een begroting uit. Na akkoord stemmen we samen de rollen en taken af van het projectteam en maken we een uitgebreide planning van de verschillende fases. Tijdens het project kan ik de verantwoording over het hele traject op me nemen: van concept tot productie en van realisatie tot evaluatie. Of alleen een deel van het traject: de productie en/of coördinatie van het event.

CO-CREATIE

Om het beste resultaat te bereiken werk ik samen met jullie projectteam en een eigen netwerk van betrouwbare professionals uit de evenementenbranche. Dit zijn bedrijven op het gebied van deelnemersregistratie, communicatie, hospitality, catering, vervoer, AV-producties, podium en decor, sprekers en dagvoorzitters, entertainment en in- en outdooractiviteiten.

PARTICULIERE EVENTS OP MAAT

Een speciale privé-gelegenheid te vieren? Ik organiseer ook op maat gemaakte events of tours voor particuliere groepen in de Zaanstreek. Voor vrienden of gezinnen die er samen op uit willen, maar ook feesten voor vrijgezellen, bruidsparen, jarigen of jubilarissen tot maximaal 150 personen. Laat je verrassen!

MEER INFORMATIE

Ben je geïnteresseerd in een event, tour of programma op maat voor zakelijke of particuliere gasten, neem dan contact met mij op.

Algemene Voorwaarden, download hier.