TOURS

TOURS OP MAAT

Al ruim 25 jaar organiseer ik met veel plezier exclusieve, interactieve belevingen en zakelijke events op maat. Begin 2019 besloot ik mijn eigen bedrijf Experience Local te starten. Sindsdien organiseer ik naast events ook tours op maat voor bedrijven, organisaties of particulieren als freelance tourmanager.

Ik organiseer met veel plezier tours met lokale gidsen in de Zaanstreek. Ontdek de beroemde highlights en (on)bekende culturele en industriële erfgoedparels. 

Amsterdam / Zaanstreek
Aan de rand van Amsterdam strekt zich langs de rivier de Zaan een eigenzinnig gebied uit van wereldklasse. Ontdek de Zaanstreek als een local. De molens op de Zaanse Schans en het Inntel hotel in Zaandam zijn inmiddels wereldberoemd.

De Zaanstreek werd in de 18e eeuw dankzij een bloeiende molenindustrie een van de eerste industriegebieden van West-Europa. Toen deze molens in de 19e eeuw grotendeels werden vervangen door stoommachines werd de Zaanstreek door de levensmiddelen- en houtindustrie goed op de kaart gezet.

Gelukkig vind je er vandaag nog prachtig industrieel erfgoed, de typisch Zaanse bouwstijl en een levendige ondernemersgeest. In de provisiekast van de Zaanstreek, zoals dit lang werd genoemd vanwege de vele levensmiddelenfabrieken, worden nu nog streekproducten gemaakt zoals o.a. chocolade, koekjes, mayonaise, mosterd, sambal, typische Zaanse duivekater en bier.

Tours op maat zijn vooral geschikt voor een exclusief gezelschap van 10 tot maximaal 20 personen. Vraag speciaal naar de verschillende ontdekkingstochten te voet of met de boot.

Bedrijfs-, afdelings-,  en teamuitjes | Tours met zakelijke relaties of partnerprogramma’s | Vrienden- of familie-uitjes